Ah..

Ah..

Anotace: .

Neunesu váhu zlomeného srdce,
ne mého, ale další mý princezny,
bořím, ničím, kurvím všechno
ty pocity příšerný,
až se zase rozední,
bude na světě o srdce míň
a vrah bude stále stejný
budu to zase já
zamilovaný popírající lamač srdcí
který neumí nic než slzy do očí vhánět
duše ve mě silně hnijící
sebou samým
neustálým potlačováním
snahou zapomenout na nezapomenutelné
hledáním obětí pro svůj nůž
jehož rukojeť je ostřejší než sama čepel
ničíc mě pomalu zevnitř
krvácím
bolí to
zabil jsem
zkazím to
nežiju, nehniju
o vraha míň
zapomeň
nejde to
byl jsem to já
ah..
Autor Sapphire, 21.09.2010
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí