Barunce k narozeninám

Barunce k narozeninám

Anotace: Nevěděla jsem kam to zařadit. Tohle bylo napsaný mojí kámošce k narozeninám.

Mívám takový dny,
kdy už nevím co dál,
kdy se nenajde nikdo,
kdo by při mně stál.

Ale já vím, že jedna hvězdička,
mi vždycky na nebi září,
ty jsi moje sluníčko,
co vykouzlí mi úsměv na tváři.

Známe se už dlouho,
je to spoustu let,
zdá se to být dýl,
než je světem svět.

Pamatuji si tě poprvé,
jak si na koberci hopsala,
vždyť ta super gymnastika,
naše radost zůstala.

My dvě si na tréninku,
vždycky máme co říct
a já vím, že nikdo,
nedozví se z toho nic.

Všechny pády z kladiny,
nás tolik netrápily,
na závodech hromadu,
srandy jsme si užili.

Při zkoušení s úsměvem,
navzájem si radíme,
vždyť znáš ty naše signály,
když u tabule stojíme.

Bez tebe bych dennodenně,
s rozumem v koncích byla,
na světě není nic,
čím bych se ti odvděčila.

Tímto chtěla jsem ti říct,
že vážím si tě strašně moc,
Barunko, si přítelkyně,
kterou můžu prosit o pomoc.

V životě vyhrál ten, kdo našel opravdového přítele. Barunko vždycky jsi tu pro mě byla. Takže já…
…já jsem zvítězila.
Autor evilyn, 23.09.2010
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

znám ji už od malička...nebýt jí..nevím co bych dělala...ano bez kamarádky...je život o dost těžší...

19.10.2010 21:11:00 | evilyn

Jen si hýčkejte své kamarádství. Někdy to jde v životě bez kamarádky obtížně..

01.10.2010 17:22:00 | Pevya

Cítím upřímnost skutečné kamarádky,tak ať je to tak navždy:-))

23.09.2010 10:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí