otázky

otázky

Anotace: tak tohle se stane, když si do uší pustím jednu nejmenovanou skupinu a otevřu si k tomu word...trocha nostalgie a kopa vzpomínek...

Sbírka: Střípky mého světa II.

Pověz,
jak chutná slunce,
Jak voní hudba,
Jak zní voda
Jak …

Řekni.
Proč ryba plave v řece,
Proč krev je rudá,
Proč déšť padá,
Proč …

Jen povídej,
Proč děti věřej pohádkám,
Jak princ zachrání svět,
Proč stín je temný,
Jak slunce září,
Proč … Jak …

Tak řekni tu pravdu,
Kdo stvořil svět,
Kdo rozumí zvířatům,
Kdo spočítal hvězdy na nebi,
Kdo vymyslel boha a duše mrtvých,
Kdo …

Prozraď mi,
Kde je cesta zpět,
Kde stojí ten opuštěný dům,
Kde najít konec všem dnům na zemi,
Kde zaslechnout znova tvůj zvonivý smích,
Kde …

Jen nezapírej,
Kde začal náš příběh,
Kdo vzal nám čas světa,
Kde zůstala naděje na návrat,
Kdo zpřetrhal ty cesty zpět k tobě
Kde … Kdo …

Tak už mi sakra řekni, co se to s námi stalo?
Autor Dark Angelus, 23.09.2010
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, James Libustka, Elyona, Anjesis, malá slečna, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mne je basnicky nulove hodnoty... necim nezaujala ani nenadchla

23.09.2010 21:33:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí