Počty

Počty

Anotace: ...

Počítám mraky
které plují ti nad tvou hlavou
kapky rosy
padající do vlasů.

Počítám sny
co zdají se ti
vločky sněhu
co na ruce ti roztajou.

Počítám slzy
co padají ti z očí
počítám dny a noci
a úsměvy
co všechny rány
zahojí
Autor Chechtalka, 24.09.2010
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, just me, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí