Nepřítel veřejnosti

Nepřítel veřejnosti

Anotace: ...prostě mě dneska pořádně naštvala...tak jak to dělává už od té doby co ju znám

Ty odporná podrazácká svině
radši sežeru tři sirové dyně
než abych byla vedle tebe
už mi z tebe vážně jebe…

Znám tě už pěkně dlouhou dobu
ale nikdy tě nepochopím
radši si koupím černou vdovu
a tebe utopím…

chci se tě zbavit
tak moc, že ani nevíš jak
kéž by bylo možné tě zabit
skoro nikdo tě nemá rád
věř, že je to tak

stačí jedna malá chyba
najednou je všechno špatně
smrdíš jak zdechlá ryba

kolikrát si mi zkazila radost?
proč mě už nenecháš být?
říkám ti holka…už dost!!
nech mě už normálně žít

matiko.....nech mě žít!!!
Autor Caprica, 24.09.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle asi zazpívám bejvalý matikářce...=)
ST

04.10.2010 17:45:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí