Světlá tma

Světlá tma

Anotace: Nebojme se toho co bude zítra, ale věřme, že budoucnost je nám nakloněna :-)

Všude kolem bílé obdélníky,
mrtvá bedna kde kupí se strach,
kde bloudí tři páry vlhkých očí,
kde těla leží zlomená.

Tam zítřek v obavách je očekáván,
den, kdy se bolest na prostěradlech rozvalí,
den, kdy můžeš křičet jen potichu,
den, kdy sny se neplní.

Ale dnes je dnes a zítra je zítra,
proto se člověče neboj a neměj strach
ale věř, že budoucnost tě uvítá,
že existuje i světlá tma.
Autor Nonna, 24.09.2010
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, CULIKATÁ, Gabrielle, James Libustka, Denael, Tamara, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes může být zatmění
a zítra úsvit,
kdy slunce náš den promění
v úsměv a třpyt.

...nic není jen černé nebo bílé...

24.09.2010 11:34:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí