V Galaxii

V Galaxii

Na dně sebe, na dně nebe
Padají obrovské kameny středem
Chodí si radostí,chodí si pomalu
Nevnímá nátlakovost davů

V plastikovém psychedelickém obalu
Jezdí si prsty po hřebenu dozadu
Cítí nektarovou úlevu

Žádné falešné úsměvy
Studené rána, nahé rty
Špinavost pavučin co opadává

Pálivý pohled za zády
Fotografie co svítí v okolí
Rozverný vítr a klapot střevíčků

Jednou ty dveře prolomit
Rozpustit strach,barvit se do ruda
Kouknout se na ty bílé dlaně
Být ve středu vesmíru,tichým jinotajem
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 24.09.2010
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: její alter ego, Jeníček., Gabrielle, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,líbí se mi:-))

24.09.2010 19:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí