..............

..............

Na okenní parapet snáší se tichý pláč
nového dne jsem zas němý hráč

s kartami bez triumfů
v dálkách se ztrácím
na ošoupaném stole hracím

v rýhách z časů
kdy
stíny hrály duhou
ještě nedávno -
(asi něco tuším)

pod spadlou duhou
rozpuštěný pohled před svítáním

do dna
fiktivních ka-l(u)ží

rozsypaných slov
bez vzpomínek
na pouličních lampách

sním si svůj sen
v odrazech

srdcových triumfů



- nás
dvou . . .
Autor padající do neznáma, 26.09.2010
Přečteno 270x
Tipy 15
Poslední tipující: Danger, Ori Eremos, Gabrielle, Lenullinka, James Libustka, Petbab, NikitaNikaT., CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když kapičky kloužou po skleněném obraze
nad mráčky je neskutečně blaze.
Snad paprsek se prodere pavučinou mraků
aby mohly růst části rozsypaný slovních vraků.

26.10.2010 17:31:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí