Přátelství

Přátelství

Anotace: Vždy je to velká ráná, když vám, váš nejlepší přítel vrazí nůž do zad a jste jím nepochopeni.

Jeden o druhého se opírá,
je to jejich opora jediná.
Důvěra a přátelství pro ně znamená všechno na světě,
netušili, že jeden moment tohle všechno smete.
Jk se to všechno vlastně stalo?
Co jim jejich přátelství vzalo?
Jeden se trápil, druhý veselil,
až jednomu z nich trápení a bolest srdce zalil.
Řekl dost, konec našeho přátelství,
třeba se pak všechno vyjasní.
A tak všechno skončilo,
i když srdce hodně brečelo.
Autor Tea, 26.09.2010
Přečteno 509x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Anděl, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí