Divadlo

Divadlo

Anotace: Denně...

Když stahuji oponu
A divadlo již dohrává
Lidé odcházejí zpět domů
Myšlenky do hrobu
Jedna se zastaví
Ta jedna toulavá

Zůstává na jevišti
Každou noc hraje dál
Opona již zavřená
Zavřená ve mě
Uzavřený život opodál
Hra je již znavená

Přesto koukám na ní znovu
Pantomima
Nevěřící slovu
Čaruje až do rána
Smích nebo pláč
Vždyť je to jedno
Za kouzelné věci
Má cenu plakat

Je to tak živé
Jakobych se tam ocitl já
Leč po skončení nezabírají slova má
A ruka marně pátrá vedle po polštáři
Autor Bourdon d'Charpiott, 26.09.2010
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí