Myšičko Myš...

Myšičko Myš...

Anotace: ...běž do hrobu, stejně tě kocourek Život sní :)

Šedá myška ve stádu
Co zažívá každodenní
Shon pro potravu
Tečka na téhle planetě
Zdechnout tak nikdo
Ani okem nemrkne
Stereotyp co se dědí
Z generaci na generaci
Došlo už k degeneraci
Všichni to tak znaj

Ve 40 člověk řekne si
Půlka života v prdeli
A jak já jsem žil
Do 24 škola
Kolem 26 dítě, manželka
Ve 35 milenka
Mezitím robit a kalit
Aby bylo nějaké veselí
A na žrádlo korunka
.
.
.
Pořád vás to baví
Myslíte že to je oka??
Chcípněte, tady buňka prvoka
Už nejste páni tvorstva
Jen debilní holota
Autor JohnyD., 27.09.2010
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: annuska, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takhle je to ok. Je v tom ta správná nasranost ;-)

28.09.2010 11:55:00 | Chancer

souhlas, ikdyž napsat by se to dalo i lip..

28.09.2010 11:44:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí