Koukám

Koukám

Anotace: Jen pět stěn...

Koukám na tebe celej den
Celej den sám v sobě uzavřen
Se zavřenýma očima
Koukám na tebe
Večer nejeden

Koukám na tebe i v noci
V noci plné hvězd
Ukážu ti cesty
Chceš-li
Můžu tě k nim svézt

Miluju tvý oči
Miluju tvůj pohled
Miluju tvůj výraz
Když obličej ti rozkvet

Miluju tvoje rty
Miluju tvůj úsměv
Miluju tvůj hlas
Je to jako zpěv
Zpěv lahodných chutí
Co milovat je tě nutí
Zpěv barev
Které cítím
A chuť polibku
Pod rozkvetlým kvítím

Koukám na tebe celej den
Koukám
Oči mam zavřený
Když je otevřu
Vidím jen pět stěn
Radši je zavřu
Ať nejsem poražený
Autor Bourdon d'Charpiott, 27.09.2010
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí