Sen v kapce vody

Sen v kapce vody

Anotace: Každý sen má svůj konec...nemusí však vždy dopadnout tak, jak si přejeme, ale to neznamená, že by to byl konec špatný...

Chtěla bych se svézt na křídlech vážky,
letět nad hladinou a dětsky se smát.
Nemuset se bát žádné srážky,
jen si s ostatními vážkami hrát.
To je můj třpytiví se
tůň plná přání a vizí,
však rozplyne se, když začíná den,
tehdy když poslední hvězda mizí.
Podemnou se hedvábná křídla skládají
a všechny padáme jako šipky.
Jezerní víly svým zpěvem nás volají...
A tak naposledy plním plíce vzduchem,
nehávám svět i sluneční paprsky za sebou.
Oči prázdné mám, však srdce zaplněné hudbou.


***
Hudbou, která i přes všechno bude schovaná v hlubině mého srdce a nenechá mě samotnou...a pokud se ztratí, tak mi ji někdo, od koho bych to nečekala, vrátí...
Autor Corax, 28.09.2010
Přečteno 340x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí