Už zase....

Už zase....

Anotace: ...o tom že stará láska nerezaví.

Blázna a naivku ze sebe udělat,
to před Tebou mi problém nedělá.
Všechno znova povede se mi podělat.
k tomu se už stvořená.

Kolena se mi podlamují když tě vidím.
a motýlci v břiše poletují.
Proč jen ty pocity pořád mám,
když s někým jiným ulehám.

Proč ty mě pořád objímáš,
když víš že budoucnost to nemá.
Jen výčitky mi to zas a znova dělá.
Autor lonelymaiden, 28.09.2010
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí