Odpoved

Odpoved

Anotace: Přemýšlím nad vším a stále nic nevím

Přemýšlím nad vším
a stále nic nevím
přemýšlím nemohu spát
proč nevim, proč stále sním
proč realita mě desí,
proč bojím se každé věci

sedím bdím přemýšlím
a přec mnohem méně vím
takto žít přec není možné
ztracím víru jež ráda jsem měla
a v které jsem opravdu věřila
za navrácení bych vše dala
a odpovedi které bych znala.

ztracím a se ztrátou přicházím,
odcházím a přec bdím
bdím vidím slyším
a přec odpovedi se mi nedostává
pomoci se domáhám,
a v nitru bolest mám,
pomoci jak jen pomoci si
ja odpovědí mnoho chci,
odpovědí které osvobodí mou duši
odpovedi které chtejí slyšet mé uši.

A přec je nedostávám ..................
Autor Ripouch, 28.09.2010
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí