Stará lampa

Stará lampa

Anotace: jednou na lavičce pod lampou ...

Co všechno už viděla?
A co všechno slyšela?

Stydět by se mohla,
a možná i měla.

Čím se provinila?

Že v parku nad lavičkou stála,
svým světlem se na vše smála.

Občas mohla dění na lavičce skrýt,
zkrátka na vše nesvítit….
Autor Bumbác, 28.09.2010
Přečteno 214x
Tipy 2
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí