Hotel

Hotel

Anotace: na služební cestě...

Hotel…
cizí pokoj…
cizí postel…
cizí peřina…
jen stěží se zde usíná.
Rád bych to zde opustil,
pod svou peřinu se schoulil.
Tam, kde rád to mám,
kde vedle bytosti milované usínám.
Kde můžu si snít vlastní sen,
zde připadám si opuštěn.
Už abych doma byl,
k své lásce se přitulil….
Autor Bumbác, 28.09.2010
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí