Známá vesnice

Známá vesnice

Anotace: ...

Když známou vesnicí projíždím,
bezpečně poznám ten domek,
ve které učila jsem se milovat.

Přemýšlím,
co vše jsem mohla mít,
čím jsem mohla po jeho boku být.
Možná nebyla bych ženou vřelou,
možná neupoutala bych ho malou Nelou.

Ale když projíždím tou známou vesnicí,
cítím svou lásku z minulosti,
cítím ji i v morku kostí.

Byla důvěřivá a jen naše.
Po dlouhé době o ní píši
...tak trochu možná plaše.
Autor K.lara, 28.09.2010
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí