Rasa a řasa

Rasa a řasa

Anotace: ta i ta

Byla to jedná islámská rasa
v oku mém nenašla zalíbení
nebo mi z víčka spadla řasa ?
v těle podzimního rozloučení

...té jedné řasy...

nevím sám, jak to mám
oči mé nehledí zrakem růžovým
život je jako sbitý trám
a třísek smutku je spousty, to já vím

a komu dostanou se pod kůži
zažívá bolesti nervů
někoho to vzpruží
a někdo potápí se

...ke dnu...

a nemůže vyplavat
Autor Tomáš Přidal, 28.09.2010
Přečteno 213x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, Žqáry, komantytapel, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Danga, labuť, Mbonita, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sladkosti iluze růžových brýlí...

30.09.2010 05:36:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí