Ospalý sníč

Ospalý sníč

Anotace: ...

v podstatě světa
ztrácí se svět

slunce zajít nechá
a přesto jde vpřed


prchavé sny
dokáží hned

že běží dny
se slovem teď


a pak ospalá naděje
řekne ti stůj!

vždyť on se nechvěje
ani z nočních můr


a ty nevíš
kam půjdeš dál

střepy z střepů slepíš
a stoupneš si opodál
Autor Joose, 28.09.2010
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí