Skříň

Skříň

Anotace: ..

Stará skříň co v rohu stála,
často, pohled jsi jí věnovala.
Já tuze zvědavý tenkrát byl,
tak dveře zlehka poodkryl.

Zvláštní vůně se vyvalila.
Nejen nos můj zaplavila.
Všechny smysly jsem paralyzované měl,
na okolní svět v tu chvíli zapomněl.

To Tvé vzpomínky se vyvalily,
místnost celou zaplnily.
Tak skříň prázdná zbyla,
má zvědavost to zavinila.

Ale nelituju,
teď víc Tě znám.
A skříň?
Do té trička, si teď dám.
Autor Bumbác, 29.09.2010
Přečteno 199x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí