Vidina

Vidina

Anotace: ...když jsem daleko...(17.12.2005)

Střípky duše
v slaných dlaních
vlhčí suše
šrámy na nich.

Neznámé srdce
plující hlubinami
svírá se prudce
zlomenými hodinami.

Tisící hodina
na létech stromu
zázrační vidina
návratu domů.

Omšelý svět
bizarní pláč
zbytečnost vět
poražený rváč.

Bledé žluté kolo
osvětlující svící
přístavní molo
plné našich lící.

Žlutá hodina
na břehu v Bonnu
zázračná vidina
návratu domů.
Autor zaba.zuzla, 09.01.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí