Bad

Bad

Anotace: :(

Jeden večer a jedna chvíle.
Tichá dívka, žádné cíle.

V hlavě prázdno, duše temná.
Ostrá žiletka a kůže jemná.

Mysl bloudí mimo tělo,
Všechno zase hned skončilo.

Bolest - cena útěchy,
Za sténání a vzdechy.

Pár chvil naprostého štěstí,
Opět jen velkého zklamání zvěstí.

Modré oči tiše pláčou,
Slzy, na zem,samy skáčou.

Sebevražda, náhlý skon…oznámil, v den další, zvon.
Autor Shaza, 29.09.2010
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smekám...píšeš fakt zajímavě:)

13.10.2010 21:41:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí