Destruktivní šapitó

Destruktivní šapitó

Anotace: šlo to nějak samo...jen mi vytanul na mysli jakýsi nekonkrétní koncept první sloky. Asi to patří k mému všeobecnému zmatku a vůbec...musim ty destruktivní chutě nějak pacifikovat...tak to berte jako vysvětlení...

Sbírka: Po troše destrukce do kapsy

Namísto nožů
vrhač se vrhá
vstříc tvrdé ploše
jíž hlavou svou trhá
když odmrštěn čepelí
strachem se tetelí.

Namísto té,
co přišpendlena na vrh čeká,
veliké broušené ostří
tu na vrhače mlsně mrká
až odmrštěn čepelí
svou hlavu křepce rozdělí.

Namísto klaky,
úlevy, obdivu ve slově 'ách'
jen krátký řízný 'švip'
a zvuk jak by padal na zem shnilý hrách.
Tehdy odmrštěn čepelí
vrhač se tiše odvelí.

Namísto nožů
vrhač se vrhá
vstříc tvrdé ploše
jež hlavu mu trhá...
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, J.U. Ray, hauskaa, Giuseppe_Lumík, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá atmosféra, je taková... Zvláštní.

03.10.2010 21:15:00 | J.U. Ray

Krása, jednou bych se od Tebe chtěl nechat zdestruovat.

01.10.2010 18:41:00 | Giuseppe_Lumík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí