Jsi pro mne všechno

Jsi pro mne všechno

Anotace: loučení

Znamenáš Evičko pro mne více, než umím vyslovit.

Jsi jako flétnička roztančená,
jsi pták, který v mém srdci vzlét,
jsi ozvěna do všech světových stran,
jsi mé volání po životě,
jsi mé všechno, prosím Tě, vrať se brzy ke mně.

Nenechej mne smutkem vyplakat potoky slz,
jsi pro mne všechno, co můžeš být.

Pomoz mně překonat nekonečnou propast odloučení,
pomoz mně zahnat slzy opuštění.

Prosviť mé srdce láskou svou velikou,
mávám Ti na cestu dalekou a tiše pláču,
kapky mně stékají po tváři,
posílám Ti na cestu vyznání.

Prosím Tě, vrať se ke mně,
protože Tě miluju a nemůžu bez Tebe žít.
Maminka
Autor devcatko z jetele, 01.10.2010
Přečteno 392x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, Paulín, Květka Š., Lexisa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí