nejde to zastavit

nejde to zastavit

Anotace: loučení

Nejde to zastavit.
Mé srdce bije na poplach.
Rozpouští se ve vodopádu slz,
mohutně tluče a tepe o závod.

Nejde to zastavit.
Ten tam je klid.
Bouře se valí přes osrdí,
ten malý sval je zoufalý.

Nechci si připustit osamění,
ale nic jiného to není.

Chvilku to potrvá, než přijde
kladná změna.

Rozum říká, jen jdi,
ale srdce to nemůže pochopit,
tak zoufale skáče,
pípá jako zraněné ptáče.

Jak dlouho to potrvá,
kdy zcelí se rána krvavá?

Jen tiše doufám, že se zcela zahojí,
mé rty budou veselou písničku broukat,
s tou, co mám tak ráda a musím ji nechat jít.
Autor devcatko z jetele, 01.10.2010
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: jerabina, Bíša, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, Paulín, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dekuji za uprimne vyjadreni....vsecko dobre dopadne,brzo se zase objevim doma :) Takze nesmutni a bav se!!:)

16.10.2010 10:54:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí