NEDĚLNÍ PROCHÁZKA

NEDĚLNÍ PROCHÁZKA

Anotace: (Brno-Akátky, podzim 2010)

Prázdná hlava chladno z rána
Osamělá až na kost (jak jsem si přála)
Zbavena poslední pýchy
Výjev vize se mi prostírá když houpu se
do rytmu zvonů kostela kde modlí se
má matka
za všechny naše hříchy

Hrobu rok 95 vetkán v stromu
Nová mrtvolka malého zvířátka
na obrazovce telefonu

Listy padají jako vlasy
nervózní Míši
která je nešťastná ve vztahu
(ač to nepřizná) Zas s kopce dolů
na skateboardu (jen to zahvízdá)

Ten písek je mi povědomý
(v osamění zase malá však nikoli nahá)
V rytmu běhu jako sestře vlaje pod nohama
ručně šitá
žlutá sukně se šmoulama
Autor Andrea Vatulíková, 03.10.2010
Přečteno 493x
Tipy 18
Poslední tipující: padající do neznáma, ilona, WhiteSkull, Squat_the_world, jedam, James Libustka, Gabrielle, Květka Š., TERezicKA, Divoženka1, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý..jo,jo.

03.10.2010 15:25:00 | Květka Š.

vítej už mi to počteníčko vychutnáníčko chybělo :-))

03.10.2010 13:03:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí