Návrat

Návrat

Anotace: ...

Mlha dnes krajinu zahalila,
postava v ní se objevila.
Ta silueta je tvá, nebo cizí?
Blíží se, či v tom oparu mizí.
Přál bych si aby Tvoje byla
a ke mně se přiblížila.
To přání v realitu se mění,
sleduji před sebou dění.
Přicházíš abys mě objala,
tu bílou tmu se samotou zahnala.
Návraty k Tobě mám tuze rád,
když můžeme se ve dvou smát.
Autor Bumbác, 03.10.2010
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí