Kolikrát?

Kolikrát?

Anotace: ocitnete se na místě, které je jenom sen..

Kolikrát jsem ti odpustila?
Kolikrát jsem se zeptala proč?
Kolikrát jsem se vysmívala sama sobě?

Vím, jsem zlá.
Raduju se z cizí bolesti
a to mě naplňuje tím,
že zrovna já v tu chvíli jsem na tom
lépe než vy.

Nikdo neví jaká jsem,
nikdo mě nemiluje,
vy žijete svým snem,
a smrt ve vás tiše podřimuje.

Ráno se probudíte s pocitem,
že budete mít další krásný den,
ale pak se všichni ocitnem,
tam, na místě,
které je jenom sen.

Myslíte si že jste v nebi?
Omyl.
JSTE V PEKLE!
a tam zůstanete.

Sbohem..
Autor Haminka, 04.10.2010
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeronym.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to póza ani maska strachu, je to pozůstatek lidského prachu ...

17.10.2010 12:05:00 | Haminka

napadá mě jediná otázka: proč jsi taková?
je to jen póza pro psaní?
je to jen maska strachu?
život Ti nějak ublížil a ty teď cítíš pachuť?
Lidi Tě nějak zklamali a tímhle splíny zaháníš?

kéž tvou Tvář někdo pohladí a ty tu krásu uchováš!!!

17.10.2010 09:22:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí