Včera se mi zdálo

Včera se mi zdálo

Anotace: Jak málo stačí...

Včera se mi zdálo
že jsem něžné slovo vytrhla z nebe
tolik hodně hřálo
proč dnes tolik zebe
v hrudi mám zmatek
a bubny do pochodu zní
byl a nebo nebyl to jen sen
a co s ním
včera se mi zdálo
že lehoučká je zem
a stačilo jen málo
bych pověděla všem
jak se pod ní leží
světu ukrytá
a že ještě stěží
jsou jména vyrytá
včera se mi zdálo
vím toho tak půl
vím že slovo tolik hřálo
na konci zůstala v očích sůl
a ústa neměla co povídat
v ústech byl ke slovu hlad
Autor jaroslava anna, 06.10.2010
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša, jitka.svobodova, Květka Š., CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí