Dítě

Dítě

Anotace: ...snad jen slovní hříčka...(6.12.2005)

Mysli si, že jsem dítě
co když uvidí tě
silou svých dětských paží
přitisknout se k tobě snaží.

Mysli si, že jsem dítě
co pláčem svým vábí tě
přijít a u postýlky se posadit
utěšit a po vláskách pohladit.

Mysli si, že jsem dítě
co láskou svou pohltí tě
co na všech obrázcích tě maluje
co celým srdíčkem tě miluje.
Autor zaba.zuzla, 10.01.2006
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí