..Karmická II..

..Karmická II..

Anotace: Dovětek k veršování s Cecil / aneb, když všechno beru za špatný konec, nemohu očekávat výsledek..

Čistíš svou karmu / a já si blbka jenom chandru prala
místo, abych si činy předků dala do sava
Pak zcela logická je totiž moje únava
když karmicky z minulých životů na mne bol sálá…

Čistíš svou karmu / a já si blbka ničím klouby na valše
místo, abych si osud zvolený zkusila vyvařit
Pak totiž zcela logicky já nemohu mít klid
když karmicky skrz moji čistotu, mé kroky vedou do falše…

Čistíš svou karmu / a já si blbka v neckám dlaně studím
místo, abych si míček s ionty pořídila
Pak teprv´ totiž bude moje karma bílá
A předkové či bídné okolí mne o krásy či city neochudí…
Autor šuměnka, 08.10.2010
Přečteno 232x
Tipy 29
Poslední tipující: enigman, Bíša, jedam, Zasr. romantik, hašlerka, Jiná, Mbonita, Gabrielle, Psavec, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bílá je pořád bílá...i když je někdy umazaná...

19.10.2010 12:33:00 | enigman

Zalaškováním k vyčištění, o praní a chtění nemluvě ...

Svou karmu si marně čistíš
když v duši sídlí čertíci
po dlouhém praní špínu zjistíš
a touhu v sobě - nespící

Zapomeň na prací proces
a dej vale pracím práškům
začni čistit tělo od dnes
oddej se mu a lásky laškům

Projdou lásky s lašky Vaškům?

09.10.2010 00:33:00 | Zasr. romantik

Prima šuměnko,hezky šumíš,moc:)

08.10.2010 10:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí