Iluze

Iluze

Anotace: ...

Tak jako zloděj ve stínu sleduje svojí oběť s myšlenkou na další hřích,
tak i já sleduji kapku rosy, která se pomalu kutálí po listu kapradí
a odkapává, tak dokonalá, nevinná a obyčejná,
do studánky pod ní, kde ničí Tvůj obraz,
který si už jen matně vybavuji,
rozptýlen vlnkami,
které ničí
iluzi.
Autor Nathan Rahl, 09.10.2010
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduše,krásně a pravdivě řečeno

09.10.2010 11:55:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí