Píseň patriota vlastizrádce...

Píseň patriota vlastizrádce...

Anotace: Směšný geoid se točí pod taktovkou gravitace. Mě se tu líbí a já ho miluji, když přináší smutek, tak se raduji a když žal tak sním. Stejně svou milou Zem jednou opustím...

Lehl jsem si do trávy
a seděl jsem na zaprášené židli,
popadl jsem květináč
a na něm slova vyrytá,
křičela, že se směji,
tak se mi na hlavě roztekl klobouk,
stékal co slzy na bradu,
kapaly dolů,
ledová židle vybuchla
a já ležel v parku,
klobouk jsem měl na hlavě,
řeřavě se smál,
nerozbitný květináč
o zem rozbíjel,
aby měl život radost,
že ho mám rád,
že se mi tu líbí,
na Zemi zaprášené
a směšně zelené,
kde jinde bych potkal rybu na souši,
zakopl,
když stojím,
kde bych se smál,
když slzy roním,
tak zahazuji klobouk,
slzy stírám,
smích se kutálí pryč,
a já si sedám na zašedlou židli,
kde neroste kámen,
ale květ je krůpějí hvězdy,
kterou mám rád.
Autor Squilla, 09.10.2010
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí