Zase jedno churavé..

Zase jedno churavé..

Anotace: SRDCE

Pojď zavedu tě do lesů
jsou bezpečné víš,
chvíli tvé srdce ponesu,
než-li jej napravíš.

Ztraceno kdesi v dálce,
uvízlo támhle v lopuší,
ve své intimní válce,
jež zásady své poruší.

Ledové doteky hřejí,
zítřek ten je ve snářích,
i smůla se jahod přejí,
polibky časů v polštářích.

Uvadla růže v trnoví,
cesta je samý kámen,
chorá duše nic nepoví,
proč jen chceš poslední ámen.

Pláčou tvé vlasy v hřebeni,
samota je moc bolí,
dokud se touha nezmění,
v písek se kámen drolí.

Láska to hoře překoná,
ukáže včas svou moc,
zmatek uvnitř se nekoná,
pojď, skončila již noc.
Autor Čoki, 09.10.2010
Přečteno 258x
Tipy 22
Poslední tipující: Nút, Kapka, James Libustka, Gabrielle, malá slečna, Javavia, labuť, Psavec, Jiná, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A zase je ráno , krásné vonavé svěží, nové...

25.11.2010 10:57:00 | Nút

... ST!

24.10.2010 00:21:00 | Kapka

moc pěkný...:-)

09.10.2010 20:57:00 | Javavia

Čoki,to je pěkný..

09.10.2010 17:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí