SRDCE

SRDCE

Anotace: ....

Kapesní krádež srdce,
loupež století.
Jen city utonuté v řece,
ale komu se zachránit podaří.
Ten poletí,
ruku v ruce.

Peří s citů.
ohňostroj emocí.
Držíš mě….jsi tu,
šeptáš mi v nemoci.

Svíráš mi prsty,
chladíš čelo.
Jsem si jistý,
Plakat se ti chtělo.

Jsi tak statečná,
smějí se ti oči.
Jsi tak výjimečná,
mé srdce končí.

Umírám,
V citech nasáté minulosti.
Umírám,
jsem svobodný,
……..…nemám výčitky,
………..nemám pochybnosti.
Autor ZILA78, 10.10.2010
Přečteno 230x
Tipy 8
Poslední tipující: René Vulkán, hypertenze, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

druhá a třetí sloka jsou nejlepší

12.10.2010 13:08:00 | René Vulkán

Culíkatá má pravdu, vymysli další veršíky, jde ti to...

11.10.2010 15:50:00 | hypertenze

Neumírej a hezky piš dál:-))

10.10.2010 13:05:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí