Touha

Touha

Anotace: Je těžké toužit po něčem co je pryč

Touha po svobodě a po moci,
Je jediné co v životě chci.
Nemohu to mít a musím to pochopit
Snad někdy budu moct to uchopit

Prázdný byt je jediné co mám
Žiju a žít budu v něm sám.
Moje láska mě už taky opustila
Kytku co jsem jí dal po vodě pustila.

Pomalu jdu čistě ke dnu
Nemá smysl žít v tomhle týdnu
Skočím ze skály a bude klid,
Snad už bude šťastný ten velký lid!
Autor Arsinka, 10.10.2010
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí