Jak to bude

Jak to bude

Anotace: úvaha nad přírodou

Slunce řeklo svůj názor na den a šlo do prdele.
Měsíc se dere na nebe jak Paroubek k mikrofonu.
Ale ten už přece šel taky do prdele...to je koloběh. Napadá mě že je to jak s politikama.
Chvilku lidi volej pravici, ta je nasere a tak volej levici, jenže ta je pak taky nasere a tak se vrátěj k pravici.
Začíná noc, volební období měsíce.
Za pár hodin měsíc přírodu nasere a vyjde slunce.
Akorát by mě zajímalo co se stane až přírodu naserou oba dva...bude stávkovat? Pokusí se dohodnout?
Nebo prostě sklapne paraple a utřem hubu my?
Autor JENDAvonHK, 12.10.2010
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí