Hlad

Hlad

Anotace: ...

Ve tmě a v zimě
se procházím městem
obchod je zavřený
a já mám hlad
snažím se objevit
nádobu s těstem
bez těsta chce se mi
navěky spát
zdá se to být
jako Hrnečku vař
neznáš li výklad snu
přečti si snář
zaměř se pomalu
na svoje touhy
kratší je život
jenž zdál se tak dlouhý...
Autor Manni3, 17.10.2010
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Myghael - the Lord of Absurdity, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí