Zabij mě....

Zabij mě....

Anotace: ...Mám rád hrdiny co lezou po dně, a v poslední chvíli se zvednou....Vypsaná fixa....

Prožeň mi hlavou,
Kulku…
A sejdeme se znovu v pekle,
A nebo ještě někde dál…

Nemám strach,
Sama sebe často srážím na zem….
Ale pořád nevím,
Jak na tom jsi vlastně ty…

Říkáš,
Že všechno bude fajn…
A potom,
Nabíjíš pistoli….

Dám ti svoje tělo,
Jen proto, abych zjistila….
Jak moc jde,
Spojit se s tmou….

Tak, příteli,
Pověz mi o tvé temnotě….
A já navždy,
Zavřu tvé jasné oči….

Nejde se smířit,
S tím co už není….
A každá další vteřina,
Nutí mě lhát….

Nezáleží mi,
Na ničem…
Když ty zase prohráváš,
Nezáleží na čase, když se rozhodneš být sám…

Jsem,
Tady, ale zároveň daleko…
Tak roztoč tu ruletu,
Hrajeme o život..

Nic není fajn,
A s ničím se nejde smířit…
Tak střílej,
A doufej, že to tím skončí…
Autor whiolet, 18.10.2010
Přečteno 244x
Tipy 13
Poslední tipující: Lota, Bíša, WhiteSkull, Metcheque, Chancer, la loba, James Libustka, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a co když to střelbou nekončí...co může človíček pranepatrný vědět ??? :-(

08.11.2010 16:54:00 | Lota

Já vím, a někteří to vzdají strašně brzy

28.10.2010 02:10:00 | whiolet

...o život hrajeme všichni ...neustále ...

26.10.2010 23:47:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí