Prstoklad

Prstoklad

Anotace: klapot a šepot snů

Sbírka: 2010 - ?Spletená

Prstoklad
bříšky prstů bubnuji melodii touhy
snažím se nezapomenout na dny, kdy cit proudil krví

Prstoklad
vítám v krajině snů své věrné slouhy
vítám je, i přesto, že jdou druzí - ne prví
Autor Satha, 19.10.2010
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, Doradan, Květka Š., ZILA78, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí