Naseru Tě!

Naseru Tě!

Anotace: Vždycky mě nasereš, vším co mi sdělíš...

Vždycky mě nasereš,
vším co mi sdělíš.
Ohledy nebereš,
není to skvělý.

Čekám až řeknu Ti,
co nasere Tebe.
Myšlenku vnuknu Ti,
povýším sebe.

Jenže flegmatik ty jsi, takže,
tolerantní docela.
A já nemám rád problémy (a vše -
se srdcem rebela.)

Stačí slovní spojení, jedna blbá věta...
vymyslím jí do detailu a nesere tě tak... TAK STRAŠNĚ MOC!
Autor Jeronym., 20.10.2010
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí