Dnes jsem si zapomněla duši

Dnes jsem si zapomněla duši

Anotace: ...

Dnes jsem si zapomněla duši,
Nevím, co dělat, než se omluvit.
Bohužel však nikdo kolem netuší,
že o tom nesmím ani promluvit.

Nechala jsem duši vedle postele,
A teď se za sebe stydím,
že mlčet musím, smát se kysele,
a dělat, že tu duši vidím.

Proč předstírat, že mám duši,
Když jí dneska prostě nemám?
Rozpačitě drbu uši,
Co tu vlastně vůbec dělám?
Autor Mirime, 20.10.2010
Přečteno 250x
Tipy 14
Poslední tipující: Elyona, Alasea, Gabrielle, labuť, Mbonita, Malá Lucije, Nick Name, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí