V kabaretu

V kabaretu

Anotace: Stydím se

Koukám se na svět
asi přes sklo akvária
Proč jinak by se mohl zdát
barevným?

Ty kouřící stromy
šumící komíny
štěkající auta
hlučící psi

V kabaretu
svlékám se
před výskajícími oplzlíky
a myslím na to že můj klín
nehoří studem

Ale asi ho neutopím
ani na dnu akvária
který činí můj svět
barevným
Autor Johanka Traktorová, 20.10.2010
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné obraty, líbí se mi.

20.10.2010 22:05:00 | Bananky v čokolade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí