Smrt

Smrt

Anotace: fylozofická nálada

Když hlava dělá buch, buch, buch.
Když zrak se černem klopí.
Když mozek říká už, už, už
a nebojí se smrti.

Uvědom si, že svět má konec.
A v tom je jeho síla.
Co bylo by? Kdyby tu
ta naše lúza nebyla?

Smrt není konec.
Je to jen start do nového světa.
Je to start do tmy,
do neznáma.
A proto mě tak leká!
Autor Asrael, 20.10.2010
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí