Na mostech po slzách

Na mostech po slzách

Anotace: v blouznění... v horečce..

* Máš kalné oči
* neb šedý svět v nich
* a pár prokřehlých duší

* Neznají smích
* Chvěješ se v noci co prší
* A život?
* ...
* Tvé domino
* padá
* vzdáváš se
* strádá..
* Stín v živé vodě
* synu!

* Procitnout již musíš!
* Ukazuje cestu
* na hladinu
*
* Pomni kdo věnuje
* řeku chvil
* pro Tebe

* Dvě ženy? Každé půl
* bouře a růže
* Jen jedné náleží
* na vonném
* šeříčkovém loži...

* na muži?
* Na něm záleží
* zda roztančí svou růži do bouře

* S Láskou?

* na moři neležíš!

* Nasliň prst i ukaž

* Co cítíš? na tom záleží
* na směru větru v plachtoví
* a na břehu!
* kde zatoužíš
* s růží po bouři!

...A dravý mráz nebe
nás tolikrát zebe
kolikrát ohýnky zasype.. víš...

* Máš moji vůli na cestu s Bohem
* a přesto zhasíná zázrak v srdci..

To solí na rtu
Prosím
Já.....

Nejsem zlomen!

Mám svoji lásku proti

I tich!

To smrt
chvěje se v noci co prší
a ze mě jen
cosi

do zlatavých šatů moří ohnivých
ve dlaních rozhodných
v posledním boji
z ros neúprosně vkládá

až roztává v horečkách sníh
aby jaro na stráních ve pěvcích v černém fraku
rozechvělo
jednou zas do neznáma

modravý anděl je teskný motýlí čas

a nevrátí se zpátky
pro tekoucí lesky na oblázky
po nichž bosá duše přejde
po slzách
v konci zelených řas
do přepestré krajiny s křídly nedotknutelných krás

Ať vzniknou šťastné mosty
i úsměv
rozkvetlé slunce přichystá
hřejivý jas..do čista
Vlnky sladce zláká
zapomenout strach

Jen ti zmrzlí ptáčci..tříští pláč na římsách
o hráze mezi námi

Zapomeneš i je
a jiný s květinami
maličký duhový Bůh..Tebe ochraňuje

---

Mami...

Na mostech po slzách..

Dnes viděl jsem stín Orleánské panny
tonoucí v ohni smrtotuše

I Amentet přišla pro mne rány
vážit jedno srdce

Pravily
abych dal nemoci zlé
jen od bledé Luny růže
i já bílý
jak stěny
šiky virů odrazil
a přesto je mi slabě a křehce
že dal jsem jí snad i muže..
Autor J's .., 21.10.2010
Přečteno 353x
Tipy 32
Poslední tipující: Bona, Agniezka, Pevya, James Libustka, carodejka, Gabrielle, Niky88, elfik0024, la loba, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný obrázky...

27.10.2010 22:39:00 | Klementine

Moc hezké.))

25.10.2010 13:58:00 | carodejka

Ten styl je velmi osobitý a zde ojedinělý.

21.10.2010 15:08:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí