Co bude dál?

Co bude dál?

Anotace: Dábel vítězil, to se zdálo..a najednou stačilo tak málo?

Sbírka: kdo ví jak to skončí

Nebe plakalo s námi a pak se něco stalo:
zdali se smilovalo- nevím.
ale spadla na nás tíha
ta nejmín očekávaná
v jeden obyčejný den.
Nemohla jsem uvěřit,
stále nevěřím.
Nevěděla jsem, jestli se mámm radovat
anebo plakat.
Bylo vyřčeno něco, co znělo jako
píseň,ne-li zázrak- nejmín očekávaný.
Ač byl skrytým přáním, tam kdesi v nevědomí.
Jsou dvě možnosti
bud přijde zklamání( jsme na něj zvyklí)
nebo den jenž bude pro nás osudným.
Změní naše životy,
možná pomůže, možná jej rozjasní a dá nový směr.
Lásko nepřeji si nic.
Jen aby ten sen byla pravda.
Jenže nemá se radovat předčasně-
také se neraduji,ale vím, že máme naději.
Těch 11 dní doufání
Možná konečně máme nějakou šanci
být spolu šťastní.
A tomu nejde uvěřit.
Autor Dedillope, 21.10.2010
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí