...černobílé sny...

...černobílé sny...

Anotace: psáno na zelený papír

Přes den se mi zdají černobílé sny,
najdi lístek mezi třemi!
Zkus si představit zmatek v hlavě
a pak se teprve budeš bát
Až se bílá změní v barvu léta
a černá zůstane
Až se sklíčka prosvícená očima
kočky odnaproti
odplaví
Až doplutí ti všechny
věkem vyzrálé
sliby
A Až anafora odezní
Zkus si představit zmatek v hlavě
a pak se teprve budeš bát
Autor chanson, 21.10.2010
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pak budeš můj.

23.10.2010 15:00:00 | chanson

Pak se stane co?

21.10.2010 21:46:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí