Nell

Nell

Anotace: .... :) jsi kouzelná

Jsem ztracená v Tvým posledním doteku,
ztracena v Tvým sladkým úsměvu.
Okolnosti ukryté v převleku,
pojď a naslouchej mýmu zpěvu.

Tvůj pohled zůstal v mé mysli,
Tvůj sladkej ďolíček na tváři.
Proč jen nejsme nezávislí,
ten pocit mě uvnitř sváří.

Jsi kouzelná, jedna z tisíce,
jsi jiná a krásná.
Jsi luna za svitu měsíce,
jsi rána do srdce včasná...
Autor Leonkaaa, 23.10.2010
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, carodejka, CULIKATÁ, Jeronym.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Leonko, cítím že je to psané od srdíčka.

24.10.2010 16:50:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí