Goodbye Alcohol

Goodbye Alcohol

Anotace: ...

Mé tělo zahaleno temnotou,
mysl unaveně zmírá.
Dlaně silně se rozklepou,
jak srdce tepe a ztrácí se víra.

Unavená víčka padají,
poopilostní deprese svírá.
Oni moje srdce rozdají,
zůstane tam černá díra.

Alkohol zničil zbytky naděje,
zničil mě samotnou,
však se nic neděje.
Už více se mě nedotknou.

Oni. Ti alkoholový vrazi,
ten zlý opiát.
Co dýku do zad vráží,
spojený s mimorealitou drát.
Autor Leonkaaa, 23.10.2010
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, CULIKATÁ, Jeronym.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí